28 augusti 2009

Fikadag

Idag glömde jag bort att ta en bild......
I morse var det gå träning på gatan med gåvagnen. Så flitigt att skruvade lossnade och vagnen föll i sär.
Grannens kattungar kom och kelade med Emelie som blev störtförtjust med en gång. Hon klappade och kramade och ville aldrig sluta.
Sen kom Vanja,Saga och Smilla ut på gatan och gjorde oss sällskap. Gick in dit och fikade sen och Emelie blir på väldigt bra humör så fort vi är någon annanstans än hemma där det finns nya leksaker. Saga ( 3år) tog ett stadigt tag och drog iväg med Emelie och sa. "Titta mamma vad stark jag är" Emelie tittade bara snopet och undrade vad som händer.Efter lunch och vila var det dags för nästa fika. Då kom vår andra granne Gunilla över och undrade om vi ville komma över så då gick vi dit och provade deras nya soffa med fällbart ryggstöd som var gudomligt skön!
Emelie mumsade i sig en halv bulle ( de passar minsann...:-) sen gick hon ut och in, ut och in :-)
När Pelle kom hem åkte vi och köpte thaimat. Glömde se hur stark maten var jag valde. Den var STARK= oätlig så den fick Pelle tvinga i sig medans Emelie och jag åt hans goda räkrätt. Räkor passade lilla damen och sen blev det fiskbullar.MUMS tycker hon.
Nu har det badats med pappa OCH flyttat in i eget rum!! Data/gästrummet är nu Emelierum och datorn har flyttat in i vårt rum tillsvidare. och ev. gäster.... ja dom får sova i........ garaget :-)
Hon somnade snabbt i SITT rum :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar