08 juli 2010

Sommardagar på Parken Zoo och Sthlm
















Tisdag morgon. Emelie hade bara liiite feber så syrran och Alice kunde komma. JIPPI :-)
Vi hämtade dom på busstationen och åkte hem och åt mina köttbullar,gräddsås och färskpotatis,sen blev det naturligtvis glass.
Emelie sov en låååång middagslur. Då hann vi fylla upp poolen och sätta dit rutchkanana och där blev det åka av för Alice. Superkul tyckte hon det var.
Efter 3 1/2 timmes sovande var Emelie pigg igen och då blev det matshopping med bilkundvagnarna. Tur de inte var så mkt folk i affären för vi tog MKT plats hehe.
På eftermiddag/kväll blev det bad bad bad . När kl var 19 var vi tuvungna att fylla upp badkaret med varmt vatten för att tina upp våra barn.
Emelie somnade 23.00.....
Onsdag morgon. Fortfarande strålande väder så kl 10 bar det iväg till ZOO.
Det klappades getter och ormar. Dom flesta djur var väldigt trötta av värmen . T.o.m aporna
var hängiga så mitt råd är. Gå på ZOO i svalare väder!
Efter lunch var det då dax för tivoli. Ett kanonställe tyckte vi. Härliga karuseller men man får nog inte vara äldre än ca 7 år för att tycka det är kul.
Första gången Emelie var på tivoli och hon njöt i fulla drag :-)
När kl var 15 var barnen så trötta så då satte vi oss i bilen och åkte mot Sthlm och där var det då dax för bad igen i lekparken hos Ingela. Precis vad som behövdes. Emelie flöt omkring på grödan som hon aldrig gjort nånting annat.
På kvällen åkte vi till mormor och morfar där vi sov över.
Torsdag morgon hämtade vi Alice och drog sen till Hökarängsbadet. Där var det lite kallare än i poolen så Emelie blev lite badkruka:-) Hon har varit väldigt dålig på att äta i 3 dagar men idag vände det. En hel varmkorv slank ner.
Pott och toalett träningen är i full gång och det går med blandad resultat. Vår gräsmatta är som en enda stor toalett....
På kvällen åkte vi hem till Eskilstuna igen. Emelie var vaken hela vägen trots att kl var 21 och när vi kom hem skulle hon ju plocka smultron i massor så John Blund kom inte förrän 2.00.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar