24 februari 2010

Hälsat på på mammas jobb

Idag har Emelie och Pelle varit och hälsat på mig på jobbet. Medans Pelle låg i stolen och fick sina tänder undersökta sprang Emelie omkring på kliniken och hälsade på mina jobbarkompisar.
Hon följde t.o.m med Sofie på en liten rundvandring :-)
Nu har många av hennes tänder kommit upp en bra bit så nu kan hon äntligen börja tugga maten vilket gör att matlusten har ökat och hon vill prova allt.
Hon har ju gått på tårna jämnt men nu sätter hon ibland ner hela foten och får därmed bätre balans vilket hon kanske har förstått :-)
En riktig klättermaja är hon fortfarande hon flyttar numer stolen dit hon vill lättra upp....
I eftermiddag hittade hon Corn flakes peketet i skafferiet så när jag hittade henne satt hon djupt förskjunken i att knapra i sig sitt favoritsnacks :-)
I går slutade vi tidigt . Då var det tänkt att Emelie skulle sova en stund här hemma och sen skulle vi gå över till grannen men sova vill inte hon så vi gick över till lilla Saga ( 4 år) Smilla (1 år) och lekte och fikade. Kl 4 visade hon fortfarande ingen trötthet men då tyckte jag att det var dags för sömn! Till slut slumrade hon in. Man ska allra helst ligga på soffan i hennes rum till hon somnar annars ropar hon: NAAAANA NAAAANA :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar