19 juni 2009

Midsommarafton

Igår åkte Emelie och jag tåg till Stockholm för att gå på Kulturhuset men Sanna,Tindra och Wilma. Det fanns ett helt våningsplan bara för barn och en egen del för dom minsta.Vi började med att äta god lunch och sen var det hög till för att sova så jag tog en tur i gallerian medans Emelie sov i vagnen. Köpte 2 bamsemuffins som vi sen mumsade i oss:-)
Efter lunch strömmade det in barn så lekhörnan var full.Emelie trivdes så vi stannade där lite längre än beräknat. Hon kröp omkring och bekantade sig med en hel del barn :-)
Dit ska vi gå fler gånger när vi besöker storstan.
Idag är det midsommarafton om någon skulle ha missat det :-)
06.30 gick vi upp och Pelle gjorde "Engelsk frukost"
Vid lunch åkte vi till Karin och Lukas i Flen. Där blev det sill lunch och kladdkaka. Regnskurarna avlöste varandra så det blev till att sitta inne.
Emelie fick på nåder låna Lukas leksaker :-) Nu vill hon bara stå med stöd . Släpper taget, står någon sekund sen ner på rumpan. Huvudet har fått några smällar men dom blir allt färre.
Idag fick hon kladda med maten hur mycket hon ville. Hon tyckte nog det var lite konstigt men samtidigt mysigt. Ingenting stoppades i munnen men desto mer på golvet till Qippo :-)
Ikväll gick nattningen utsökt bra. Inget skrik och bara lite bök i sängen. SKÖNT.
Kl 20 sov hon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar